Ένας προσωπικός λογαριασμός μπορεί στο Elorus να διαχειριστεί πολλαπλούς οργανισμούς / εταιρείες. Δηλαδή μπορείτε να κάνετε log in στην εφαρμογή με ένα ενιαίο ζευγάρι ονόματος χρήστη / κωδικού και να έχετε πρόσβαση στα οικονομικά δεδομένα πολλαπλών εταιρειών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε οργανισμός που δημιουργείτε, θα έχει το δικό του πλάνο συνδρομής, ωστόσο μπορεί να ανήκει σε διαφορετικό πλάνο ο ένας με τον άλλο. Παράδειγμα: Μπορείτε να διατηρείτε 2 οργανισμούς στο elorus, ο ένας στο δωρεάν πλάνο και ο άλλος στο Business.

Στο κεντρικό μενού της εφαρμογής, στην κορυφή της εκάστοτε σελίδας, υπάρχει ένα αναδυόμενο μενού με τους οργανισμούς στους οποίους έχετε πρόσβαση, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.


Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του εκάστοτε οργανισμού μεταφέρεστε στη μοναδική διεύθυνση που έχει αυτός στο Elorus και μπορείτε ευθύς αμέσως να δουλέψετε με τα δεδομένα του οργανισμού. Εάν έχετε πολλούς οργανισμούς μπορείτε να τους φιλτράτετε κάνοντας αναζήτηση με βάση το όνομα της εταιρείας.

Μέσα από το ίδιο μενού μπορείτε επίσης να εγγράψετε έναν νέο οργανισμό στο Elorus. Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Εγγραφή νέου οργανισμού", που βρίσκεται στο κάτω μέρος του αναδυόμενου μενού μεταφέρεστε σε μια νέα σελίδα, όπου βλέπετε την παρακάτω φόρμα.Αφού συμπληρώσετε την επωνυμία, χώρα, ΑΦΜ καθώς και τη μοναδική διεύθυνση που θέλετε να έχει στο Elorus η νέα εταιρεία (όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά, εκτός κι αν ο οργανισμός δεν έχει έδρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση όπου το ΑΦΜ δεν είναι υποχρεωτικό), μπορείτε να πατήσετε στο "Δημιουργία οργανισμού και επιλογή πλάνου".

Από εκεί και πέρα οδηγείστε στη σελίδα όπου διαλέγετε το πλάνο συνδρομής του νέου οργανισμού και κατόπιν η διαδικασία ολοκληρώνεται και μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας που μόλις εγγράψατε. Σημειώστε πως μπορείτε να βάλετε το νέο οργανισμό στο δωρεάν πλάνο -όπως και κάθε οργανισμό- καθώς δεν υπάρχει όριο ούτε στο πόσους οργανισμούς μπορείτε να διαχειριστείτε, ούτε στο πόσοι από αυτούς μπορούν να είναι στο δωρεάν πλάνο.

Σχετικά άρθραDid this answer your question?