Οι Ρυθμίσεις εφαρμογής σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε διάφορες λειτουργίες που αφορούν τον τρόπο που τιμολογείτε, την εμφάνιση διαφόρων παραμέτρων αλλά και τη διασύνδεση του Elorus με τρίτες εφαρμογές (όπως το Slack).

> Καλό θα ήταν να ρυθμίσετε τις παρακάτω επιλογές πριν ξεκινήσετε την επίσημη χρήση της εφαρμογής για μεγαλύτερη ευκολία.

Για να επεξεργαστείτε τις Ρυθμίσεις εφαρμογής, κάνετε κλικ στο μενού Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις λογαριασμού -> Ρυθμίσεις εφαρμογής.

Προεπιλεγμένος τρόπος υπολογισμού αξιών


Αφορά τον τρόπο με βάση τον οποίο το Elorus θα υπολογίζει αυτόματα τις καθαρές και τελικές αξίες των παραστατικών σας (αγορών/πωλήσεων). Για αναλυτικότερες πληροφορίες δείτε το σχετικό άρθρο από εδώ,

Μήκος αρίθμησης

Καθορίστε εάν θέλετε ο αριθμός των εκδιδόμενων παραστατικών να έχει σταθερό μήκος (π.χ. "005" ή "00005").

Αυτόματη αρίθμηση προσχεδίων

Εάν ενεργοποιηθεί, το Elorus θα αριθμοδοτεί όλα τα νέα έγγραφα ανεξαρτήτως της κατάστασής τους. Απενεργοποιήστε τη ρύθμιση εάν θέλετε τα νέα έγγραφα να παίρνουν αριθμό μόνον αφού εκδοθούν.

Υποχρεωτική σειριακή αρίθμηση

Εάν ενεργοποιηθεί, τα παραστατικά πωλήσεων θα εκδίδονται μόνο εάν ακολουθούν μια έγκυρη σειριακή αρίθμηση. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Τιμολόγηση αποδεκτών προσφορών

Ένα νέο προσχέδιο παραστατικού θα δημιουργείται αυτόματα κάθε φορά που γίνεται αποδεκτή μια προσφορά. Για αποδοχή/απόρριψη προσφορών δείτε οδηγίες εδώ.

Μορφή εμφάνισης

Πώς θέλετε οι επαφές σας να εμφανίζονται στη συγκεντρωτική σελίδα επαφών καθώς και όλα τα σημεία που καλείστε να διαλέξετε επαφή, πελάτη ή προμηθευτή.

Ενεργοποίηση αρνητικού αποθέματος

Αν απενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή, το Elorus θα σας αποτρέψει από την τιμολόγηση των προϊόντων που έχουν εξαντληθεί. Η ρύθμιση ισχύει μόνο για τα προϊόντα για τα οποία έχετε ενεργοποιήσει τη διαχείριση αποθέματος. Για αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τη διαχείριση αποθέματος, δείτε εδώ.

Μορφή διεύθυνσης

Η μορφή στην οποία θα εμφανίζεται η διεύθυνση της εταιρείας και των πελατών σας. Επιτρέπονται οι προκαθορισμένες μεταβλητές, καθώς και οι χαρακτήρες ',', '.', '-', '|'. 

Ωριαία χρέωση

Η τιμή της χρεώσιμης ώρας. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη τιμή, μπορείτε να την αλλάξετε ανά έργο. Περισσότερες πληροφορίες για τα έργα, δείτε εδώ.

Ρυθμίσεις Taxisnet ΜΥΦ

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία ώστε να μπορείτε να υποβάλετε τις αναφορές ΜΥΦ απευθείας στο Taxisnet μέσα από το Elorus (Αναφορές -> Μηνιαία κατάσταση πελατών/προμηθευτών). Μπορείτε να αποκτήσετε αυτούς τους κωδικούς εδώ.

Ρυθμίσεις Taxisnet ΑΦΜ

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία ώστε να μπορείτε να αναζητάτε ΑΦΜ μέσω του Taxisnet και να εισάγετε αυτόματα επαφές στο Elorus. Για οδηγίες προσθήκης επαφής μέσω Taxisnet, δείτε εδώ.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την υπηρεσία taxisnet εδώ.

Διασύνδεση με το Slack

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Elorus4Slack για να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις του Elorus στο Slack. Για αναλυτικές οδηγίες, δείτε εδώ.

Σχετικά άρθρα

Did this answer your question?