Μέσα από το Elorus έχετε την επιλογή, εκτός από το να δημιουργήσετε χειροκίνητα είδη (προϊόντα/υπηρεσίες), να τα εισάγετε στο σύστημα μαζικά μέσω ενός αρχείου τύπου excel ή csv. Σε περίπωση που χρησιμοποιούσατεκάποια άλλη εφαρμογήπριν το Elorus, είναι πολύ πιθανό να μπορείτε να εξάγετε τα δεδομένα των προϊόντων σας από αυτή σε έναν, τουλάχιστον, από τους παραπάνω δύο τύπους αρχείων.

Η διαδικασία είναι απλή - από το κεντρικό μενού επιλέγετε "Τιμολόγηση -> Προϊόντα/Υπηρεσίες -> Μαζική εισαγωγή".

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Μαζική εισαγωγή" σας εμφανίζεται η επιλογή της παραπάνω εικόνας. Πατώντας τη, εμφανίζεται ένα μενού που σας παρέχει οδηγίες σχετικά με τη στηλοθέτηση που θα πρέπει να έχει το αρχείο προς εισαγωγή, ώστε να αντιγραφούν οι σωστές πληροφορίες προϊόντων στα σωστά πεδία.

Κάνοντας κλικ στη "Λήψη δείγματος αρχείου excel", θα λάβετε στον υπολογιστή σας ένα αρχείο και ανοίγοντάς το, μπορείτε να δείτε την ακριβή στηλοθέτηση που θα πρέπει να έχει το αρχείο με τα προϊόντα σας. Παρόλα αυτά, το σύστημα θα προσπαθήσει να επεξεργαστεί και να εισάγει τις εγγραφές από οποιοδήποτε αρχείο.

Εφόσον, το αρχείο προς εισαγωγή στο Elorus είναι έτοιμο, κάνετε κλικ στο κουμπί "Επιλέξτε αρχείο" για να το επιλέξετε από τoν υπολογιστή σας και μετά κάνετε κλικ στο κουμπί "Μεταφόρτωση αρχείου". Αν όλα έχουν πάει καλά, τα προϊόντα σας θα έχουν γίνει εισαγωγή επιτυχώς και θα μπορείτε πλέον να τα βρείτε στο μενού "Προϊόντα/Υπηρεσίες".

Προσοχή

  •  Το κάθε αρχείο προς μεταφόρτωση δεν πρέπει να περιέχει παραπάνω από 1.000 προϊόντα/υπηρεσίες. 
  •  Το κάθε αρχείο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 3ΜΒ σε μέγεθος.
     

Σχετικά άρθρα

Did this answer your question?