Κάθε επαφή, ανάλογα με τον τύπο της, διαθέτει την επιλογή "Καρτέλα πελάτη" ή "Καρτέλα προμηθευτή" ώστε να μπορείτε να βλέπετε προοδευτικά τις κινήσεις που έχουν καταγραφεί στο Elorus, αλλά και το τελικό υπόλοιπο που σας οφείλουν ή οφείλετε.

Στην περίπτωση που μια επαφή είναι και πελάτης και προμηθευτής, εμφανίζονται στο εσωτερικό της και τα δύο παραπάνω κουμπιά. Έτσι μπορείτε να δείτε ξεχωριστά τα υπόλοιπο της επαφής που αφορούν τις πωλήσεις και τις αγορές.

Κάθε καρτέλα επαφής, διαθέτει τα κουμπιά "Περίοδος" και "Επιλογές". Ανάλογα με το χρονικό πλαίσιο που θα επιλέξετε από τις επιλογές που σας δίνει το Elorus, διαμορφώνεται και η λίστα με τα αποτελέσματα κινήσεων.

Στη συνέχεια, από το κουμπί "Επιλογές" καλείστε να ορίσετε τις στήλες που θέλετε να περιλαμβάνει η καρτέλα επαφής. 

Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να ομαδοποιήσετε τα δεδομένα ανάλογα με το νόμισμα των συναλλαγών, σε περίπτωση που μια επαφή έχει κινήσεις σε παραπάνω από ένα νόμισμα.

Εφόσον πατήσετε "Ανανέωση" το Elorus θα δημιουργήσει έναν πίνακα με όλα τα παραστατικά και τις πληρωμές που αφορούν στην επαφή. Στο τέλος του πίνακα, βλέπετε τα συνολικά ποσά χρέωσης, πίστωσης αλλά και το τελικό υπόλοιπο.

Το Elorus, από προεπιλογή, προβάλλει αποτελέσματα για τις αξίες στα επιμέρους νομίσματα (αν υπάρχουν). Στην παραπάνω εικόνα αυτό συμβαίνει διότι υπάρχουν παραστατικά σε Ευρώ και Δολάριο ΗΠΑ, τα οποία και μπορείτε να βλέπετε ξεχωριστά ως υπόλοιπα. Αν επιθυμείτε ο πίνακας να μετατρέπει τα ξένα νομίσματα στο νόμισμα του οργανισμού σας (ανάλογα με τις ισοτιμίες των εγγράφων), μπορείτε από τις Επιλογές να απο-επιλέξετε την επιλογή "Ομαδοποίηση ανά νόμισμα" και ο πίνακας θα διαμορφωθεί αναλόγως:

Επιπλέον, μπορείτε να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα ανά ημερομηνία αλλά και τύπο εγγράφων, κάνοντας κλικ στο όνομα της αντίστοιχης στήλης.

Τέλος, μπορείτε να αποθηκεύσετε την καρτέλα επαφής σε αρχείο PDF ή Excel ώστε να την στείλετε με email ή να την εκτυπώσετε από την επιλογή "Αποθήκευση" που βρίσκεται στο πάνω-δεξιά μέρος του πίνακα.

Σχετικά άρθρα

Did this answer your question?