Ανεξάρτητα από την γλώσσα της εφαρμογής, έχετε τη δυνατότητα να εκδίδετε παραστατικά και προσφορές στη μητρική γλώσσα των πελατών σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε 7 διαθέσιμες γλώσσες:

 • Αγγλικά
 • Γαλλικά
 • Γερμανικά
 • Ελληνικά
 • Ιταλικά
 • Ισπανικά
 • Βουλγαρικά

Τη γλώσσα των παραστατικών μπορείτε να την ορίσετε με τρεις τρόπους:

i) Ανά επαφή: Δηλαδή εάν έχετε πελάτες/προμηθευτές εξωτερικού, να ορίσετε εξ αρχής την γλώσσα στην οποία θέλετε να εκδίδονται τα παραστατικά. Από το κεντρικό μενού επιλέγετε "Επαφές -> Επιλέγετε την επαφή -> Επεξεργασία ->  Γλώσσα

i) Ανά προφίλ παραστατικών: Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ παραστατικών το οποίο να χρησιμοποιείτε σε όποια από τις διαθέσιμες γλώσσες επιθυμείτε επιλέγοντας από το μενού "Ρυθμίσεις-> Προφίλ παραστατικών". Επιλέγετε ένα ήδη υπάρχον ή πατάτε προσθήκη και στο πεδίο Γλώσσα ορίζετε την επιθυμητή.

iii) Ανά παραστατικό: Αν επιθυμείτε μεμονωμένα να αλλάξετε τη γλώσσα του παραστατικού, μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας στη σελίδα λεπτομερειών του παραστατικού στην καρτέλα "Περισσότερα" και από εκεί να ορίσετε τη γλώσσα από τη σχετική λίστα.

Μετάφραση των στοιχείων της εταιρείας σας

Δεν πρέπει να ξεχάσετε να μεταφράσετε και τα στοιχεία της εταιρείας σας (επωνυμία, διεύθυνση κλπ). 

> Ο πρώτος τρόπος είναι να κάνετε επεξεργασία του προφίλ παραστατικών σας και στα πεδία "Στοιχεία εταιρείας", "Εταιρεία" και "Δραστηριότητα" να καταχωρήσετε τη μετάφρασή των στοιχείων σας από το σχετικό πεδίο (Μεταφράσεις). 

Με αυτόν τον τρόπο, όταν εκδίδετε παραστατικό σε ξένη γλώσσα, θα εμφανίζεται η μετάφραση των πληροφοριών σας. Επίσης, μπορείτε με τον ίδιο τρόπο να μεταφράσετε κι άλλα πεδία του προφίλ παραστατικών σας (μήνυμα email παραστατικών/προσφορών).

> Ένας δεύτερος τρόπος, είναι να δημιουργήσετε ξεχωριστό προφίλ παραστατικών για τα παραστατικά που εκδίδετε σε ξένη γλώσσα:

 1. Στο πεδίο "Γλώσσα" επιλέξετε την επιθυμητή.
 2. Στη συνέχεια καταχωρείστε τις πληροφορίες εταιρείας στην ξένη γλώσσα.
 3. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να πληκτρολογήσετε πληροφορίες στις καρτέλες "'Όροι/σημειώσεις" και "Μηνύματα email" στη γλώσσα αυτή.
 4. Επιλέγετε το συγκεκριμένο προφίλ κατά την προσθήκη παραστατικών, από το πεδίο "Προφίλ παραστατικών".

Σχετικά άρθρα

Did this answer your question?