Μέσα στη σελίδα προβολής κάθε έργου μπορείτε να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο και την τρέχουσα κατάστασή του.

> Για να είστε σε θέση να κάνετε προεπισκόπηση έργων, θα πρέπει ο ρόλος σας ως χρήστης να έχει επαρκείς άδειες

Λεπτομέρειες έργου

Στη δεξιά πλευρά, μπορείτε να επιλέξετε Επεξεργασία, Καταγραφή χρόνου, Τιμολόγηση έργου ή να δείτε το Ιστορικό του έργου κάνοντας κλικ στα αντίστοιχα κουμπιά.

> Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση ενός έργου, επισκεφθείτε το σχετικό άρθρο.

Από τις λεπτομέρειες του έργου μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον πελάτη, τη μέθοδο χρέωσής του (εδώ, ωριαία) και τις προτιμήσεις του client portal (CP) που έχετε επιλέξει.

Παρακάτω, υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πότε δημιουργήθηκε, πότε τροποποιήθηκε και από ποιο χρήστη.

Σύνολα εγγραφών χρόνου

  • Συνολικές ώρες: Αυτός ο δείκτης δείχνει πόσες ώρες εσείς και η ομάδα σας έχετε ξοδέψει να εργάζεστε σε αυτό το έργο.
  • Τιμολογημένο ποσό: Εάν έχετε ήδη τιμολογήσει αυτό το έργο (εν μέρει ή εφάπαξ), μπορείτε να δείτε το συνολικό ποσό που τιμολογήσατε.
  • Χρόνος χρέωσης: Οι συνολικές ώρες που έχουν ήδη τιμολογηθεί.
  • Μη τιμολογημένες ώρες: Οι συνολικές ώρες που δεν έχουν ακόμη τιμολογηθεί.

Καταγεγραμμένες ώρες [Γράφημα]

Αυτή η γραφική απεικόνιση σας δίνει μια γρήγορη εικόνα των ωρών που έχουν καταγραφεί, ανάλογα με την περίοδο που θα επιλέξετε από τη σχετική λίστα (εδώ τρέχον έτος). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δείτε ένα γράφημα που να περιέχει μόνο τις μη τιμολογημένες ώρες, τσεκάροντας το σχετικό πλαίσιο.

Εγγραφές χρόνου

Σε αυτό το τμήμα της επισκόπησης έργου μπορείτε να δείτε όλες τις καταχωρημένες εγγραφές χρόνου ταξινομημένες ανά περίοδο. Μπορείτε, επίσης, να φιλτράρετε τον πίνακα με βάσει την εργασία, το χρήστη ή την κατάσταση των εγγραφών, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

Παραστατικά πώλησης

Αν κάνετε κλικ στη διπλανή καρτέλα του πίνακα που βρίσκονται τα παραστατικά πώλησης, θα δείτε όλα τα έγγραφα που έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο έργο.

Από το πεδίο Στήλες, μπορείτε να επιλέξετε ποιες θα φαίνονται στη συγκεκριμένη λίστα, για δική σας διευκόλυνση.

Σχετικά άρθραDid this answer your question?