Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αρχίσετε τη χρονομέτρηση ενός έργου/εργασίας από τη σελίδα "Χρόνος" από το κεντρικό μενού.

Η καταγραφή χρόνου μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

  • Αυτόματα μέσω του μετρητή στο πάνω μέρος της οθόνης
  • Χειροκίνητα κάνοντας κλικ στο Καταγραφή

> Οι χρήστες με ρόλο Υπεύθυνου διαχείρισης χρόνου μπορούν να δημιουργήσουν εγγραφές χρόνου για άλλους χρήστες και να δουν τις εγγραφές χρόνου όλων των χρηστών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Καταγραφή χρόνου από μετρητή (εργασίες σε εξέλιξη)

Αν εσείς ή κάποιο μέλος της ομάδας σας εργάζεστε σε μια εργασία ή ένα έργο αλλά δεν έχετε ακόμη τελειώσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μπάρα χρόνου που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας.

Μόλις κάνετε κλικ, το σύστημα αρχίζει να καταγράφει το χρόνο σας και εμφανίζεται η μπάρα από την οποία μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα έργο, μια εργασία ή και τα δύο στα οποία αφορά η εγγραφή χρόνου.

Κάνοντας κλικ στο Χ μπορείτε να αναδιπλώσετε τη μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης ώστε να μην πιάνει χώρο.

Μόλις τελειώσετε την εργασία σας, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο διακοπής και το Elorus θα δημιουργήσει μια νέα εγγραφή χρόνου την οποία μπορείτε να βρείτε στη σχετική λίστα.

Χειροκίνητη καταγραφή χρόνου

Κάνοντας κλικ στο Καταγραφή μπορείτε να δηλώσετε μια εγγραφή με ημερομηνία/ώρα έναρξης και ημερομηνία/ώρα λήξης.

Ολοκληρωμένες εγγραφές χρόνου

Σχετικά με τη χρονική διάρκεια, έχετε δύο επιλογές:

  1. Να βάλετε ακριβείς ημερομηνίες έναρξης/λήξης όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία.
  2. Ή μια διάρκεια σε ώρες, κάνοντας κλικ στο σχετικό πεδίο που βρίσκεται κάτω από το πεδίο έναρξης.

Παρακάτω σας ζητείται να δηλώσετε:

  • το 'Εργο που θέλετε να χρονομετρήσει το Elorus
  • Την αντίστοιχη Εργασία (αν υπάρχει)
  • Το χρήστη που το έχει αναλάβει (assignee)
  • Μια σύντομη περιγραφή των εργασιών με τις οποίες ασχολήθηκε σε εκείνο το διάστημα ο χρήστης
  • Αν θα είναι χρεώσιμο: Μπορείτε να δηλώσετε αν θέλετε να χρεώσετε αυτή την εγγραφή χρόνου ή όχι. Ισχύει μόνο εάν έχετε επιλέξει έργο.

> Ο ορισμός ημερομηνίας λήξης είναι απαραίτητος με την παραπάνω διαδικασία, επομένως εάν θέλετε να παρακολουθείτε μια εργασία / έργο υπό εξέλιξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρονόμετρο στο επάνω μέρος της σελίδας.

Καταγραφή χρόνου από τη ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Για εξοικονόμηση χρόνου, μπορείτε να καταγράψετε χρόνο χειροκίνητα για ολοκληρωμένες εργασίες και από το μενού Γρήγορης προσθήκης που βρίσκεται πάνω-δεξιά του λογαριασμού σας. Απλώς κάνετε κλικ στο Καταγραφή και ακολουθείτε την ίδια διαδικασία που περιγράψαμε στην χειροκίνητη καταγραφή.

Καταγραφή χρόνου από την προεπισκόπηση έργου

Τέλος, μπορείτε να καταγράψετε χρόνο χειροκίνητα για συγκεκριμένο έργο, μέσα από τη σελίδα προεπισκόπησής του. Απλώς κάνετε κλικ στο Καταγραφή και ακολουθείτε την ίδια διαδικασία που περιγράψαμε στην χειροκίνητη καταγραφή.


Με την εντολή αυτή θα ανοίξει το παράθυρο "Καταγραφής χρόνου", όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τα πεδία-πλην του "'Εργο", το οποίο έχει προσυμπληρωθεί.

Διασυνδέσεις για καταγραφή χρόνου (Integrations)

Αντί να επισκέπτεστε το λογαριασμό σας στο Elorus όποτε θέλετε να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε το χρονόμετρο, μπορείτε να το κάνετε από οποιαδήποτε ιστοσελίδα χάρη στα extensions μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τα παρακάτω άρθρα:

Με τo Elorus μπορείτε επίσης να καταγράφετε χρόνο απευθείας μέσα από τρίτες εφαρμογές μέσω integrations. Αυτή τη στιγμή, υποστηρίζονται integrations με τις παρακάτω εφαρμογές:

Σχετικά άρθρα

Did this answer your question?