To Εlorus προσφέρει όλα τα συνδρομητικά του πλάνα είτε σε μηνιαίο είτε σε ετήσιο κύκλο χρέωσης. Για να ενεργοποιήσετε την συνδρομή σας στο Εlorus, αρκεί να επιλέξετε ένα από τα επί πληρωμή πλάνα μας και να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

  • Χρεωστική/πιστωτική κάρτα
  • PayPal

Από το μενού "Ρυθμίσεις -> Συνδρομή" έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε/υποβαθμίσετε, να αλλάξετε κύκλο χρεώσης ή ακόμα και να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή

Από το ίδιο μενού, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε για την κατάσταση της συνδρομής σας, την επόμενη ανανέωση και τον τρόπο πληρωμής καθώς και να λαμβάνετε τα παραστατικά που εκδίδουμε σε εσάς από το "Ιστορικό χρεώσεων".

*Η σελίδα συνδρομής διατίθεται μόνο σε όσους χρήστες έχουν δικαιώματα "Διαχειριστή" εντός του οργανισμού.

Ανανέωση συνδρομής


Η ανανέωση της συνδρομή σας γίνεται αυτόματα με βάση τον κύκλο χρέωσης και τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την ενεργοποίησή της. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή θα πραγματοποιήσει έως τρεις προσπάθειες να ανανεώσει τη συνδρομή σας.  Για κάθε αποτυχημένη προσπάθεια θα λαμβάνετε ένα ενημερωτικό e-mail στις διευθύνσεις των διαχειριστών του οργανισμού. Σε περίπτωση που η ανανέωση της συνδρομής δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς σε κάποια από τις τρεις προσπάθειες, τότε θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το δωρεάν πλάνο στον λογαριασμό σας. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε εκ νέου το πλάνο σας την επόμενη φορά που θα εισέλθετε στο λογαριασμό σας. Διαβάστε τις οδηγίες.

Σημείωση: Με την αυτόματη υποβάθμιση στο δωρεάν πλάνο, θα απενεργοποιηθούν όλοι οι χρήστες εκτός του διαχειριστή που δημιουργήθηκε πρώτος. Θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας και ύστερα να τους ενεργοποιήσετε χειροκίνητα από τη σελίδα "Χρήστες & Ρόλοι".

Ακύρωση συνδρομής


Εάν επιλέξετε να προχωρήσετε σε ακύρωση της συνδρομής σας, τότε ο λογαριασμός σας θα παραμείνει στο ίδιο πλάνο έως την ημερομηνία λήξης της συνδρομής σας. Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης ο λογαριασμός σας θα μεταφερθεί αυτόματα στο δωρεάν πλάνο χωρίς να χάνετε τίποτα από τα δεδομένα σας.

Αλλαγή πλάνου συνδρομής ή κύκλου χρέωσης


Σε περιπτώσεις είτε αναβάθμισης/υποβάθμισης, είτε αλλαγής του κύκλου χρέωσης του πλάνου συνδρομής σας, ο χρόνος που απομένει στην τωρινή συνδρομή σας αφαιρείται από το πληρωτέο ποσό κάθε πλάνου. Αν το υπόλοιπο αυτό είναι μεγαλύτερο της αξίας της συνδρομής, τότε η διαφορά πιστώνεται στο λογαριασμό σας για χρήση σε επόμενη αγορά και είναι πάντα ορατό σε εσάς από το μενού "Συνδρομή" ως πιστωτικό υπόλοιπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το νέο σας πλάνο από το μενού "Ρυθμίσεις-> Συνδρομή", όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Με την εντολή "Επιβεβαίωση παραγγελίας" αναλύεται η χρέωση, το ΦΠΑ καθώς και το πιστωτικό σας υπόλοιπο, το οποίο θα αφαιρεθεί από το πληρωτέο ποσό. 

Στη συνέχεια, πληκτρολογείτε τα στοιχεία πληρωμής για να εγκρίνετε τη συναλλαγή.

Αλλαγή στοιχείων πληρωμής.

Έστω ότι έχετε λάβει μία νέα πιστωτική κάρτα και θέλετε από εδώ και στο εξής να χρησιμοποιείτε τη νέα αυτή κάρτα στο elorus. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στη σελίδα της συνδρομής σας και να κάνετε κλικ στην εντολή της αλλαγής στοιχείων πληρωμής. Διαβάστε περισσότερα...

Σχετικά άρθρα

Did this answer your question?