Κάθε επαφή, ανάλογα με τον τύπο της, διαθέτει την επιλογή "Καρτέλα πελάτη" ή "Καρτέλα προμηθευτή" ώστε να μπορείτε να βλέπετε προοδευτικά τις κινήσεις που έχουν καταγραφεί στο Elorus, αλλά και το τελικό υπόλοιπο που σας οφείλουν ή οφείλετε.

Στην περίπτωση που μια επαφή είναι και πελάτης και προμηθευτής, εμφανίζονται και οι δύο διαφορετικές καρτέλες της επαφής. Έτσι μπορείτε να δείτε ξεχωριστά τα υπόλοιπο της επαφής που αφορούν τις πωλήσεις και τις αγορές.

Κάθε καρτέλα επαφής, διαθέτει τα κουμπιά "Περίοδος" και "Επιλογές". Ανάλογα με το χρονικό πλαίσιο που θα επιλέξετε από τις επιλογές που σας δίνει το Elorus, διαμορφώνεται και η λίστα με τα αποτελέσματα κινήσεων.

Στη συνέχεια, από το κουμπί "Επιλογές" καλείστε να ορίσετε τις στήλες που θέλετε να περιλαμβάνει η καρτέλα επαφής. 

Εφόσον πατήσετε "Ανανέωση" το Elorus θα δημιουργήσει έναν πίνακα με όλα τα παραστατικά και τις πληρωμές που αφορούν στην επαφή. Στο τέλος του πίνακα, βλέπετε τα συνολικά ποσά χρέωσης, πίστωσης αλλά και το τελικό υπόλοιπο.

Το Elorus, προβάλλει αποτελέσματα για τις αξίες στα επιμέρους νομίσματα (εάν υπάρχουν), σε ξεχωριστούς πίνακες. Στον παραπάνω πίνακα βλέπουμε την καρτέλα "Ευρώ". Ο πελάτης αυτός έχει επίσης τιμολογηθεί σε Δολάριο Ηνωμένων Πολιτειών (USD). Οι αντίστοιχες συναλλαγές εμφανίζονται με ένα κλικ στην ονομασία του νοσμίσματος.

Επιπλέον, μπορείτε να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα ανά ημερομηνία αλλά και τύπο εγγράφων, κάνοντας κλικ στο όνομα της αντίστοιχης στήλης.

Τέλος, μπορείτε να αποθηκεύσετε την καρτέλα επαφής σε αρχείο PDF ή Excel ώστε να την στείλετε με email ή να την εκτυπώσετε από την επιλογή "Αποθήκευση" που βρίσκεται στο πάνω-δεξιά μέρος του πίνακα.

Σχετικά άρθρα

Did this answer your question?