Προκειμένου να δεχθείτε online πληρωμές μέσω 2Checkout για τα παραστατικά που εκδίδετε, θα πρέπει αρχικά να έχετε λογαριασμό στο 2Checkout. Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό, θα πρέπει να επισκεφθείτε το www.2checkout.com και από εκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγγραφής.

Σημείωση: Σε περίπτωση που έχετε συναλλαγές σε πολλαπλά νομίσμα, βεβαιωθείτε ότι το 2Checkout υποστηρίζει το εκάστοτε νόμισμα.  Σε περίπτωση που έχετε συναλλαγές σε ξένα νομίσματα το 2Checkout θα κάνει τη μετατροπή αυτόματα και θα καταθέσει στο λογαριασμό σας το ποσό της στο νόμισμα του λογαριασμού σας.

Εφ'όσον έχετε ήδη λογαριασμό στο 2Checkout, η διασύνδεσή του με το Elorus είναι πάρα πολύ απλή. Από το κεντρικό μενού της εφαρμογής επιλέγετε "Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πύλες πληρωμών". Πατάτε στο κουμπί "Προσθήκη" και από τις διαθέσιμες επιλογές διαλέγετε το 2Checkout.

Στη φόρμα δημιουργίας της νέας πύλης πληρωμών, αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσετε τον τίτλο. Ο τίτλος θα είναι ορατός από τον πελάτη σας τη στιγμή που θα εξοφλεί ένα παραστατικό online. Eάν θέλετε να διασυνδέεται αυτόματα με κάθε νέο παραστατικό που εκδίδετε ενεργοποιήστε το κουμπί "Προεπιλογή"

Ως προς το 2Checkout, οι πληροφορίες που πρέπει να δώσετε στο Elorus είναι:

  • Τον αριθμό του λογαριασμού σας τον οποίο μπορείτε να βρείτε στο 2Checkout.com, κάτω από τις ρυθμίσεις.
  • Το Publishable Key το οποίο επίσης βρίσκεται στο λογαριασμό σας στο 2checkout.com, κάτω από την ενότητα "API".
  • Private key το οποίο επίσης βρίσκεται στο λογαριασμό σας στο 2checkout.com, κάτω από την ενότητα "API".

 
Έχετε τώρα διασυνδέσει το λογαριασμό σας στο Elorus με το 2Checkout και μπορείτε να δέχεστε online πληρωμές με κάρτες αυτόματα!

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι οι πύλες πληρωμών και την διαδικασία online πληρωμών μπορείτε να συμβουλευτείτε το σχετικό άρθρο.

Did this answer your question?