Κεντρικό μενού, οργανισμοί, ειδοποιήσεις, ρυθμίσεις προφίλ χρήστη αλλά και shortcuts είναι τα στοιχεία της εφαρμογής, προσβάσιμα από κάθε σελίδα, που σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε μεταξύ των διάφορων λειτουργιών της εφαρμογής.

Κεντρικό μενού

Στο πλαίσιο στην αριστερή σας πλευρά θα βρείτε πλήρη λίστα των διαθέσιμων λειτουργιών- οι λιγότερο συχνές βρίσκονται στο μενού "Περισσότερα". 

Επίσης, στο κεντρικό μενού θα εντοπίσετε τα κουμπιά 'Αναφορές' και 'Ρυθμίσεις'. Στις αναφορές θα εντοπίσετε τα αποστελέσματα από τις εγγραφές που έχουν δημιουργηθεί στις λειτουργίες ενώ αντίστοιχα οι ρυθμίσεις είναι εκείνες που θα προετοιμάσουν τη δημιουργία των εγγραφών σας αυτών.

Πωλήσεις
Κεντρική λειτουργία: χρησιμοποιείστε τη για να εκδόσετε τιμολόγια, αποδείξεις και λοιπά παραστατικά πώλησης. Αξιοποιείστε τις εγγραφές επαφών και προϊόντων σας κατά τη χρήσης της προσθήκης παραστατικών πώλησης και γλιτώστε χρόνο.

Προσφορές
Παρομοίως, μπορείτε να προχωρήσετε στην έκδοση προσφοράς, ακόμα και να δείτε καθώς ο πελάτης την αποδέχεται (μέσω του πορταλ). Κατόπιν αυτού, η δημιουργία του αντίστοιχου τιμολογίου είναι μόλις λίγα κλικς μακρυά. 

Έξοδα
Παρακολουθείστε τα έξοδα της επιχείρισής σας κάνοντας τις σύντομες και απλές καταχωρήσεις τους στη σχετική φόρμα, στην κατάλληλη κατηγορία.


Έργα
Η λειτουργικότητα σας επιτρέπει να ξεκινήσετε την εκτέλεση προτζεκτ μαζί με τους συνεργάτες σας. Απευθείας το σύστημα γνωρίζει και τα χρήματα που θα εισπράξετε- δεν έχετε παρά να τα αξιοποιήσετε στο τιμολόγιο που θα δημιουργήσετε.


Χρόνος
Καταγράψτε το χρόνο που αφιερώνετε στα διάφορα έργα και χρησιμοποιήστε τον στον υπολογισμό των χρεώσεων ή απλά, κρατήστε το σαν εργαλείο αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας της ομάδας σας.

Εισπράξεις
Κάθε μία από τις εγγραφές που δημιουργούνται εδώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση ενός ή περισσοτέρων παραστατικών πώλησης που έχουν εκδοθεί για τους πελάτες σας. Προσθέστε την είσπραξη εδώ ή μέσω της προβολής τιμολογίου.

Επαφές
Επιτρέψτε τις συναλλαγές μεταξύ της επιχείρησης καθώς και των πελατών/προμηθευτών σας. Enable transactions between you and your clients/suppliers. An invoice to client X can be paid off by client X's excess amounts. Their name can be used in reporting.

Αποθήκη
Η λίστα των προϊόντων/υπηρεσιών σας -με τιμές ανά μονάδα και σχετικούς φόρους, βρίσκονται έτοιμα για χρήση στις γραμμές προϊόντων των παραστατικών πώλησης και αγοράς, αυξομειώνοντας ανάλογα και το διαθέσιμο απόθεμα.
 
...Περισσότερα
Χρησιμοποιείστε το υπο-μενού για να εντοπίσετε τα πιστωτικά παραστατικά πώλησης ή αγοράς, πληρωμές και επαναλαμβανόμενων: εξόδων, αγορών και  πωλήσεων. Προσθέστε εισερχόμενες/εξερχόμενες επιταγές.

...Περισσότερα-> Λογαριασμοί
Καταχωρείστε τα ανεξόφλητα τιμολόγια που παραλάβατε από τους προμηθευτές σας, επιτρέποντας τις αυτόματες υπενθυμίσεις. Εάν περιέχουν προϊόντα αποθήκης, αυξάνεται ανάλογα και το στοκ.

Αναφορές
Διατίθενται αρκετοί τύποι αναφορών για να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την πορεία των οικονομικών σας στοιχείων-πωλήσεων, αγορών, εξόδων και λοιών ροών, καθώς και τα υπόλοιπα πελατών/προμηθευτών.

Ρυθμίσεις
Σετάρετε φόρους, πύλες πληρωμών, ειδοποιήσεις, κατηγορίες εξόδων και λοιπές κατηγοριοποιήσεις. Προσθέστε και τροποποιήστε πρότυπα, τύπους και σειρές παραστατικών για να διαμορφώσετε τα τιμολόγιά σας όπως επιθυμείτε εσείς. 

Σημείωση για διαχειριστές: Πρόσβαση σε ρυθμίσεις οργανισμού και εφαρμογής, προσθήκη χρηστών & διαχείριση ρόλωνς καθώς και αγοράς ή τροποποίησης συνδρομής σας, ελέγχοντας πλήρως την επιχείρησή σας εντός της elorus.

Συντόμευση "+Προσθήκη"  

Για να προβείτε άμεσα σε Προσθήκη εγγραφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "συν" όπως φαίνεται στην παρακάτω εικονα. Στο επόμενο βήμα επιλέγετε το είδος της εγγραφής. 


Ακριβώς δίπλα, θα βρείτε το κουμπί της καταγραφής χρόνου. Πατώντας play ο χρόνος σας θα αρχίσει να εγγράφεται, χωρίς εσείς να χρειαστεί να φύγετε από τη σελίδα. Με το "Χ" η μπάρα θα ελαχιστοποιηθεί. Παύστε ανά πάσα στιγμή.

Ειδοποιήσεις

Κλικάρετε το κουδούνι και τσεκάρετε τις τελευταίες εξελίξεις. Μπορείτε να μαρκάρετε τις "Διαβασμένες" ή επιλέξτε το 'x' για τη διαγραφή τους.

Επιλογές χρήστη

Από το όνομά σας, ανπίγετε λίστα επιλογών (κάτω βέλος). Οι ρυθμίσεις "προφίλ" χρήστη, το κέντρο υποστήριξης και το κουμπί αποσύνδεσης βρίσκονται εκεί. 

Εναλλαγή οργανισμών

Εάν επιθυμείτε να μεταβείτε σε διαφορετικό οργανισμό στον οποίο έχετε πρόσβαση ή να προσθέσετε μία νέα εταιρία, κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στην ονομασία της επιχείρισής σας. 

Με την επιλογή άλλου οργανισμού θα βρεθείτε στη σελίδα επισκόπησης. Η επιλογή "+Εγγραφή νέου οργανισμού" θα βρεθείτε στη σελίδα νέας εγγραφής. 

Σχετικά άρθρα:

Did this answer your question?