Η σελίδα της επισκόπησης οργανισμού είναι και η πρώτη εικόνα της εφαρμογής που θα έχετε καθώς εισέρχεστε σε αυτή. Λειτουργεί ως περίληψη των οικονομικών σας στοιχείων, τα οποία παρουσιάζονται με τη βοήθεια οπτικών μέσων.

Επισκόπηση οργανισμού

Στο πάνω μέρος της σελίδας, θα δείτε τέσσερα πλαίσια. Συμπεριλαμβάνουν πληροφορίες συγκεκριμένων εγγραφών, οι οποίες καταγράφονται παρακάτω, ωστόσο μπορείτε να προσαρμόσετε.

Για την περίοδο που έχετε επιλέξει, αμέσως βλέπετε 

  • πόσο χρόνο έχετε καταγράψει μέσω της εφαρμογής
  • πόσα χρήματα σας οφείλονται από παραστατικά πώλησης
  • πόσα χρήματα οφείλετε εσείς ως σύνολο ανεξόφλητων λογαριασμών
  • τη ρευστότητά σας.

Αλλαγή εμφάνισης

Κάθε μία από τις καρτέλες διαθέτει κουμπί, το οποίο επιτρέπει την εμφάνιση διαφορετικού τύπου πληροφορίας, ώστε να έχετε τις πληροφορίες που ενδιαφέρουν άμεσα τη δική σας επιχείριση.

Διαγράμματα

Για ακόμα καλύτερη παρουσίαση των δεδομένων σας, έχουμε προβεί στη δημιουργία διαγραμμάτω για την παρουσίαση των πρακάτω δεδομένων.

  • Πωλήσεις και έξοδα
  • Έξοδα ανά κατηγορία
  • Χρονοδιάγραμμα ρευστότητας
  • Καταγεγραμμένες ώρες.

Στο παρακάτω παράδειγμα εμφανίζονται τα έξοδα του τελεταίου έτους (προηγούμενοι 12 μήνες). Όπως φαίνεται, η πίτα έχει χωριστεί σύμφωνα με το ποσό που ξοδεύτηκε για κάθε μία από τις κατηγορίες αυτές.

Συμβουλή! Περάστε τον κέρσορα πάνω από το διάγραμμα για να εμφανιστούν τα ακριβή ποσά.

Τιμολόγια σε εκκρεμότητα, λογαριασμοί και υπόλοιπα πελατών.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό θα βρείτε τις εξής τρεις λίστες: Ανεξόφλητα παραστατικά πώλησης, ανεξόφλητοι λογαριασμοί και υπόλοιπα πελατών. Οι λίστες αυτές σας δείχνουν εν περιλήψει τι θα περιμένετε προς πληρωμή προς εσάς, τι εκκρεμότητες έχετε εσείς και την εικόνα σε σχέση με τους πελάτες σας. 

Επιλέγοντας το σύνδεσμο "Λεπτομερής αναφορά" θα έχετε και την αντίστοιχη αναλυτική αναφορά για ότι από τα παραπάνω επιθυμείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω.

Επιστρέψτε στον πίνακα

Με το κουμπί της "Εlorus" που θα βρείτε στο άνω τμήμα του κεντρικού μενού μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επιστρέψετε στην εμφάνιση του ταμπλό επισκόπησης.

Σχετικά άρθρα:

Did this answer your question?