Τα συνημμένα αρχεία υπάρχουν σε μερικά υπομενού της εφαρμογής και σκοπό έχουν να αποθηκεύετε στην εφαρμογή έγγραφα που αφορούν τις συναλλαγές σας. Στην ουσία το Elorus λειτουργεί σαν υπηρεσία cloud storage και το κάθε αρχείο μπορεί να φτάσει σε μέγεθος τα 3ΜΒ.

Πατώντας το κουμπί "Συνημμένα αρχεία" που υπάρχει μέσα στις εγγραφές μπορείτε να "ανεβάσετε" όσα αρχεία επιθυμείτε που δεν ξεπερνούν το μέγεθος αυτό.

Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη:

  • για κάθε επαφή
  • για κάθε παραστατικό αγοράς ή πώλησης, χρεωστικό ή πιστωτικό
  • για κάθε προσφορά
  • για κάθε είσπραξη/πληρωμή
  • για κάθε έργο

Ειδικά για τα παραστατικά αγοράς η λειτουργία αυτή είναι σημαντική αφού σας επιτρέπει να μεταφορτώνετε στο Elorus τα παραστατικά αγοράς από τους προμηθευτές σας σε ηλεκτρονική μορφή. Αυτό προϋποθέτει ο προμηθευτής να σας στέλνει ένα ηλεκτρονικό έγγραφο (PDF, εικόνα κλπ) ή να σκανάρετε τα εκτυπωμένα τιμολόγια και στη συνέχεια να τα επισυνάπτετε στο παραστατικό αγοράς.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τα παραστατικά πωλήσεων (χρεωστικά/πιστωτικά ή προσφορές) τα συνημμένα αρχεία εμφανίζονται αυτόματα ως συνημμένα κατά την αποστολή e-mail στην επαφή.

Τέλος, τα έργα σας δίνουν δυνατότητα να μοιραστείτε χρήσιμα αρχεία με τους συνεργάτες σας καθώς και με τον πελάτη για τον οποίο έχετε αναλάβει το έργο - εφόσον φυσικά έχει δημοσιοποιηθεί στο portal του πελάτη.

Σχετικά άρθρα


Did this answer your question?