Για ακόμη περισσότερη οικονομία χρόνου, στο Elorus μπορείτε να κάνετε αντιγραφή παραστατικών τα οποία ενδεχομένως να είναι παρόμοια μεταξύ τους, αφορούν τον ίδιο πελάτη ή περιέχουν τα ίδια προϊόντα.

Από το μενού "Πωλήσεις", "Προσφορές", "Έξοδας" ή "...Περισσότερα->Λογαριασμοί" επιλέγετε τις εγγραφές προς αντιγραφή από τη σχετική λίστα. Από το κουμπί "Ενέργειες" επιλέγετε "Αντιγραφή επιλεγμένων (εγγραφών)".

Το σύστημα θα δημιουργήσει παραστατικά ίδια με αυτά που αντιγράφηκαν σε προσχέδια μορφή: ίδιο περιερχόμενο, στις ίδιες επαφές, με ημερομηνία δημιουργίας της στιγμής της εντολής. Πριν την εκτέλεση της εντολής, εμφανίζεται σχετικό μήνυμα, το οποίο θα πρέπει να αποδεχτείτε, πατώντας "Ναι, είμαι βέβαιος":

Στη συνέχεια, μπορείτε να τα επεξεργαστείτε όπως επιθυμείτε και να προχωρήσετε με την έκδοση.

Η ίδια δυνατότητα ισχύει και για τις προσφορές σας, αρκεί να επισκεφθείτε το μενού Προσφορές και ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία. Παρομοίως και για τους Λογαριασμούς. Στη λειτουργία "Έξοδα", η διαδικασία επιστυγχάνεται με τα ίδια βήματα, ωστόσο το αντίγραφο είναι απευθείας στην τελική μορφή (δεν υπάρχει status 'προσχέδιο' στα Έξοδα) Διαβάσετε περισσότερα στους αντίστοιχους οδηγούς.

Σημείωση

Αν υπάρχουν συναλλαγές (Αγορές/Πωλήσεις) οι οποίες επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σας προτείνουμε, αντί της αντιγραφής, να δημιουργήσετε επαναλαμβανόμενα παραστατικά από το μενού "...Περισσότερα".

Σχετικά άρθρα

Did this answer your question?