Το Elorus σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας επιλεκτικές εγγραφές μαζικά, με παραλαβή στο email σας. 


Η λειτουργία αποθήκευσης pdf και συνημμένων είναι διαθέσιμη για τα Παραστατικά πώλησης, Πιστωτικά παραστατικά πώλησης ("...Περισσότερα"), τις Προσφορές και τις Εισπράξεις. 

Για τα Έξοδα, τους Λογαριασμούς και τις Πληρωμές η αποθήκευση σε pdf δεν είναι εφικτή, μπορείτε όμως να αποθηκεύσετε τα συνημμένα των εγγραφών. Το άρθρο διαχείρισης εξόδων περιέχει σχετική παράγραφο.

Όλα αυτά τα δεδομένα θα περιέχονται σε ένα αρχείο zip που θα δημιουργήσει το Elorus, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε.

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε τα παραστατικά πώλησης που θέλετε να εξάγετε, τσεκάροντας το κουτί που βρίσκεται αριστερά από την κάθε εγγραφή. Στη συνέχεια επιλέγετε "Ενέργειες" και κάνετε κλικ στην επιλογή "Αποθήκευση pdf / συνημμένων σε αρχείο".

Το Elorus θα εμφανίσει ένα παράθυρο επιλογών, στο οποίο καλείστε να επιλέξετε αν θέλετε να αποθηκεύσετε τα έγγραφα σε pdf, τα συνημμένα αρχεία ή και τα δύο, κάνοντας κλικ στον κύκλο που βρίσκεται πάνω από κάθε συνδετήρα.

Αν συνεχίσετε, το Elorus θα δημιουργήσει ένα αρχείο zip με τα δεδομένα που ζητήσατε. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει κάποιο χρονικό διάστημα. Μόλις το αρχείο είναι έτοιμο, θα ειδοποιηθείτε μέσω email, το οποίο θα περιέχει ένα σύνδεσμο ο οποίος σας οδηγεί στο αρχείο αυτό.

Ο σύνδεσμος θα έχει μορφή παρόμοια με αυτή:

https://organizationname.elorus.com/archive-file/?f=MzE4NF83NDAyNzYzNjk2NzM0MjE4MjZfZXhwb3J0X2ludm9pY2VfMjAxNy0wMS0xM1QxMjo0MzoyOC4wODUyNTYrMDA6MDAuemlw

Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο, θα αρχίσει η λήψη του αρχείου το οποίο θα βρείτε πλέον στον προεπιλεγμένο φάκελο του υπολογιστή σας για τις λήψεις σας.

Χρησιμότητα

Η λειτουργία αποθήκευσης pdf και συνημμένων είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για το λογιστή της εταιρείας σας ο οποίος, εφόσον έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας, μπορεί να κατεβάσει τα έσοδα και τα έξοδα σας μαζικά ώστε να τα καταχωρήσει στα βιβλία σας.

Για οδηγίες σχετικά με την πρόσκληση του λογιστή στον οργανισμό σας στο Elorus, δείτε το σχετικό άρθρο.

Σχετικά άρθρα


Did this answer your question?