Προκειμένου να δεχθείτε online πληρωμές μέσω Authorize.Net για τα παραστατικά που εκδίδετε, θα πρέπει αρχικά να έχετε λογαριασμό στο Authorize.Net. Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό, θα πρέπει να επισκεφθείτε το www.authorize.net και από εκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγγραφής.

Το Authorize.Net σας επιτρέπει να δέχεστε πιστωτικές κάρτες και καταθέσεις χρημάτων αυτόματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης, με το Αuthorize.Net μπορείτε να αποδέχεστε πληρωμές σε πολλαπλά νομίσματα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πληρωθείτε από παντού στον κόσμο.

Σημείωση: Για κάθε νόμισμα στο οποίο επιθυμείτε να λαμβάνετε πληρωμές θα χρειαστεί να δημιουργήσετε πολλαπλούς λογαριασμούς στο Αuthorize.Net, ώστε ο καθένας να επεξεργάζεται πληρωμές σε συγκεκριμένο νόμισμα. Στη συνέχεια, βάζοντας διαφορετικό νόμισμα στο σχετικό πεδίο, θα πρέπει να δημιουργήσετε ξεχωριστές πύλες πληρωμών στο Elorus, ακολουθώντας πάντα την διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω.

Εφόσον έχετε ήδη λογαριασμό στοAuthorize.Net, η διασύνδεσή του με το Elorus είναι πάρα πολύ απλή. Από το κεντρικό μενού της εφαρμογής επιλέγετε "Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πύλες πληρωμών". Πατάτε στο κουμπί "Προσθήκη" και από τις διαθέσιμες επιλογές διαλέγετε το Authorize.Net.

Στη φόρμα δημιουργίας της νέας πύλης πληρωμών, αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσετε τον τίτλο. Ο τίτλος θα είναι ορατός από τον πελάτη σας τη στιγμή που θα εξοφλεί ένα παραστατικό online. Eάν θέλετε να διασυνδέεται αυτόματα με κάθε νέο παραστατικό που εκδίδετε ενεργοποιήστε το πεδίο "προεπιλογή".

Ως προς τοAuthorize.Net, οι πληροφορίες που πρέπει να δώσετε στο Elorus είναι:

  • το Api Login ID του λογαριασμού σας το οποίο μπορείτε να βρείτε στο λογαριασμό σας στο Authorize.net, κάτω από τις ρυθμίσεις.
  • το Transaction Key το οποίο επίσης βρίσκεται κάτω από την ενότητα ρυθμίσεων.
  • το Public client key Μπορείτε που βρίσκεται στο λογαριασμό σας στο Authorize.Net, κάτω από τις ρυθμίσεις.
  • Το νόμισμα στο οποίο θα δέχεστε πληρωμές για τον συγκεκριμένο Authorize.Net λογαριασμό.

Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις κάρτες που υποστηρίζει ο λογαριασμός σας στο Authorize.Net και μέσω των οποίων θα δέχεστε πληρωμές. Όταν χρησιμοποιείτε αυτή την πύλη πληρωμών, οι επιλεγμένοι τύποι καρτών θα εμφανίζονται στην εκτυπώσιμη μορφή του παραστατικού.


Βεβαιωθείτε ότι έχετε πληκτρολογήσει όλα τα πεδία σωστά και κατόπιν πατήστε "Αποθήκευση".
 
Έχετε τώρα διασυνδέσει το λογαριασμό σας στο Elorus με το Authorize.Net και μπορείτε να δέχεστε online πληρωμές αυτόματα! Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι οι πύλες πληρωμών και την διαδικασία online πληρωμών μπορείτε να συμβουλευτείτε το σχετικό άρθρο

Σχετικά άρθρα


Did this answer your question?