Ένας προσωπικός λογαριασμός μπορεί στο Elorus να διαχειριστεί πολλαπλούς οργανισμούς / εταιρείες. Δηλαδή μπορείτε να κάνετε log in στην εφαρμογή με ένα ενιαίο ζευγάρι email / κωδικού και να έχετε πρόσβαση στα οικονομικά δεδομένα πολλαπλών εταιρειών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε οργανισμός που δημιουργείτε, θα έχει το δικό του πλάνο συνδρομής, ωστόσο μπορεί να ανήκει σε διαφορετικό πλάνο ο ένας με τον άλλο. Παράδειγμα: Μπορείτε να διατηρείτε 2 οργανισμούς στο elorus, ο ένας στο δωρεάν πλάνο και ο άλλος στο Standard.

Στο κεντρικό μενού της εφαρμογής, στην κορυφή της εκάστοτε σελίδας, υπάρχει ένα αναδυόμενο μενού στα αριστερά με τους οργανισμούς στους οποίους έχετε πρόσβαση, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του εκάστοτε οργανισμού μεταφέρεστε στη μοναδική διεύθυνση που έχει αυτός στο Elorus και μπορείτε ευθύς αμέσως να δουλέψετε με τα δεδομένα του οργανισμού. 

Μέσα από το ίδιο μενού μπορείτε επίσης να εγγράψετε έναν νέο οργανισμό στο Elorus. Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Εγγραφή νέου οργανισμού", που βρίσκεται στο κάτω μέρος του αναδυόμενου μενού μεταφέρεστε σε μια νέα σελίδα, όπου βλέπετε την παρακάτω φόρμα.


Αφού συμπληρώσετε την επωνυμία, χώρα καθώς και τη μοναδική διεύθυνση που θέλετε να έχει στο Elorus η νέα εταιρεία (URL), μπορείτε να πατήσετε στο "Συνέχεια".

Στη συνέχεια, σας ζητείται να δηλώσετε το μέγεθος της εταιρείας και τον τομέα δραστηριότητας.

Κάνοντας κλικ στο Τέλος ο νέος οργανισμός δημιουργείται και υπάγεται κατευθείαν στο δωρεάν πλάνο μας. Αν επιθυμείτε να κάνετε αναβάθμιση σε κάποιο πλάνο επί πληρωμή, μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή από το μενού Ρυθμίσεις -> Συνδρομή.

Για να συμπληρώσετε τα υπόλοιπα στοιχεία της εταιρεία σας (ΑΦΜ, ΔΟΥ κλπ) μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα Ρυθμίσεις -> Οργανισμός

Σημειώστε πως δεν υπάρχει όριο στο πόσους οργανισμούς μπορείτε να διαχειριστείτε.

Σχετικά άρθραDid this answer your question?