Σε περίπτωση που κάποιος διαχειριστής οργανισμού σας έχει προσκαλέσει να εγγραφείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό της εταιρείας του, θα έχετε λάβει ένα σχετικό email πρόσκλησης. Αφού πατήσετε πάνω στο μοναδικό σύνδεσμο που περιέχει αυτό το email θα μεταφερθείτε στη σελίδα αποδοχής της πρόσκλησης, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Στη σελίδα αναγράφεται το όνομα του ατόμου που σας προσκάλεσε αλλά και του οργανισμού στον οποίο κληθήκατε να συμμετάσχετε. Εάν αποφασίσετε να αποδεχθείτε την πρόσκληση θα πρέπει να επιλέξετε κατά πόσο θέλετε να συνδέσετε έναν υπάρχοντα ή ένα νέο προσωπικό λογαριασμό.

Αποδοχή με υπάρχοντα χρήστη

Εάν δηλαδή έχετε ήδη ένα ζεύγος mail / κωδικού με τα οποία διαχειρίζεστε κάποια άλλη εταιρεία, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στον νέο οργανισμό. 

Κάνοντας κλικ στο Σύνδεση και αποδοχή, αποδέχεστε στην πρόσκληση και συνδέεστε στο λογαριασμό.


Έτσι δε χρειάζεται να διατηρείτε ξεχωριστό προσωπικό λογαριασμό στο Elorus για κάθε εταιρεία στην οποία είστε μέλος.

Αποδοχή με δημιουργία νέου χρήστη

Στην περίπτωση νέου μέλους θα πρέπει να τσεκάρετε την επιλογή "Θέλω να δημιουργήσω ένα νέο χρήστη". Ύστερα, θα χρειαστεί συμπληρώσετε το email, έναν κωδικό πρόσβασης, το ονοματεπώνυμο σας και να επιλέξετε μια ζώνη ώρας 

> Σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε στο Elorus ένα διαφορετικό email από αυτό στο οποίο λάβατε την πρόσκληση.Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει να επιλέξετε "Εγγραφή" στο κάτω μέρος του παραθύρου.

Σχετικά άρθρα

Did this answer your question?