Κάθε επαφή, ανάλογα με τον τύπο της, διαθέτει την επιλογή "Καρτέλα πελάτη" ή "Καρτέλα προμηθευτή" ώστε να μπορείτε να βλέπετε προοδευτικά τις κινήσεις που έχουν καταγραφεί στο Elorus, αλλά και το τελικό υπόλοιπο που σας οφείλουν ή οφείλετε.

Στην περίπτωση που μια επαφή είναι και πελάτης και προμηθευτής, εμφανίζονται και οι δύο διαφορετικές καρτέλες της επαφής. Έτσι μπορείτε να δείτε ξεχωριστά τα υπόλοιπο της επαφής που αφορούν τις πωλήσεις και τις αγορές. Για να ανοίξετε την καρτέλα που σας ενδιαφέρει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισέλθετε στην επαφή που σας ενδιαφέρει και να επιλέξετε 'καρτέλα'.

ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΕΛΑΤΗ

Οι καρτέλες πελάτη που διατίθενται για την εκάστοτε επαφή, περιέχουν όλες τις σχετικές εγγραφές (Τιμολόγια, Εισπράξεις, Πιστωτικά Πώλησης) που έχουν δημιουργηθεί για τον πελάτη, κατά την επιλεγμένη περίοδο. Την καρτέλα αυτή μπορείτε να μοιραστείτε με τον πελάτη σας άμεσα, μέσω email.

Στο πάνω μέρος της καρτέλας εμφανίζονται τα στοιχεια της επιχείρησής σας. Αμέσως από κάτω, αναγράφονται τα στοιχεία της επαφής καθώς και η επιλεγμένη περίοδος, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Στη συνέχεια, κάθε κίνηση που έχει καταγραφεί, εμφανίζεται με χρονολογική σειρά στις γραμμές της καρτέλας.

Το Elorus, προβάλλει αποτελέσματα για τις αξίες στα επιμέρους νομίσματα (εάν υπάρχουν), σε ξεχωριστούς πίνακες. Στον "επάνω" παραπάνω πίνακα βλέπουμε την καρτέλα "Ευρώ" .  Ο πελάτης αυτός, ωστόσο, έχει τιμολογηθεί και σε Δολάριο Ηνωμένων Πολιτειών (USD), και οι σχετικές εγγραφές εμφανίζονται παρακάτω.

Για να λάβετε την καρτέλα σε μία διαφορετική χρονική περίοδο, αρκεί να κάνετε κλικ στην αντίστοιχη εντολή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΜΕ EMAIL.

Από το κουμπί @ (βλ. εικόνα πάνω) μπορείτε να προχωρήσετε στην αποστολή της καρτέλας στον πελάτη.

Το ιστορικό αποστολών θα μπορέσετε να εντοπίσετε στο μέσο του δεξιού τμήματος της οθόνης σας (εικόνα κάτω).


ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Mπορείτε να αποθηκεύσετε την καρτέλα επαφής σε αρχείο PDF ή Excel για το προσωπικό σας αρχείο ή και για να την εκτυπώσετε.

Σημείωση: Η εμφάνιση της καρτέλας ορίζεται από τα πρότυπα. Για να αλλάξετε εμφάνιση της καρτέλας για ένα πελάτη, αρκεί να προσθέσετε την προεπιλογή στην αντίστοιχη επαφή.

ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Στην καρτέλα προμηθευτή θα βρείτε τα κουμπιά "Περίοδος" και "Επιλογές". Ανάλογα με το χρονικό πλαίσιο που θα επιλέξετε από τις επιλογές που σας δίνει το Elorus, διαμορφώνεται και η λίστα με τα αποτελέσματα κινήσεων.

Στη συνέχεια, από το κουμπί "Επιλογές" καλείστε να ορίσετε τις στήλες που θέλετε να περιλαμβάνει η καρτέλα επαφής. 

Εφόσον πατήσετε "Ανανέωση" το Elorus θα δημιουργήσει έναν πίνακα με όλα τα παραστατικά (λογαριασμοί, έξοδα, πιστωτικά από προμηθευτή και πληρωμές). Στο τέλος του πίνακα, βλέπετε τα συνολικά ποσά χρέωσης, πίστωσης αλλά και το τελικό υπόλοιπο.

Το Elorus, προβάλλει αποτελέσματα για τις αξίες στα επιμέρους νομίσματα (εάν υπάρχουν), σε ξεχωριστούς πίνακες. Στον παραπάνω πίνακα βλέπουμε την καρτέλα "Ευρώ". Ο προμηθευτής αυτός μας έχει επίσης εκδόσει τμολόγια σε Δολάριο Ηνωμένων Πολιτειών (USD). Οι αντίστοιχες συναλλαγές εμφανίζονται με ένα κλικ στην ονομασία του νοσμίσματος.

Επιπλέον, μπορείτε να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα ανά ημερομηνία αλλά και τύπο εγγράφων, κάνοντας κλικ στο όνομα της αντίστοιχης στήλης.

Τέλος, μπορείτε να αποθηκεύσετε την καρτέλα επαφής σε αρχείο PDF ή Excel ώστε να την στείλετε με email ή να την εκτυπώσετε από την επιλογή "Αποθήκευση" που βρίσκεται στο πάνω-δεξιά μέρος του πίνακα.

Σχετικά άρθρα

Did this answer your question?