Τα αρχεία που κατεβάζετε πάνε στον φάκελο που είναι προεπιλεγμένος για τις λήψεις σας. Αυτός ο φάκελος ορίζεται μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος πλοήγησης που χρησιμοποιείτε (Chrome, Mozilla, Safari κλπ).

Παρόλα αυτά, αν έχετε ενεργοποιήσει κάποια ρύθμιση pop-up blocker, θα πρέπει να την απενεργοποιήσετε για το Elorus καθώς θα απαγορεύσει τη λήψη αρχείων excel ή csv. 

Συγκεκριμένα, θα δείτε ένα κόκκινο εικονίδιο με Χ στο αριστερό μέρος της γραμμής διευθύνσεών σας κατά τη λήψη, στο οποίο θα πρέπει να κάνετε κλικ και να επιτρέψετε τη λήψη για το Elorus.

 

 

Ειδικά για τον Safari, θα χρειαστεί να πάτε στο μενού-> επιλογή Προτιμήσεις (Ρreferences) -> καρτέλα Ασφάλεια (Security) και να επιλέξετε απενεργοποίηση της επιλογής Αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων (Block pop-up windows). Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε την υποστήριξη της apple.

Tip! Ελέγξετε τυχόν λοιπές ρυθμίσεις που μπορεί να παρεμποδίζουν τη διαδικασία, όπως add block και άλλα extensions με παρόμοια λειτουργία.

Σχετικά άρθρα

Did this answer your question?